Gitaarles bij Sound City Music

Wil jij straks het publiek omver blazen met een vette gitaarsolo of een snoeiharde gitaar riff? Schuilt er in jou misschien wel dé nieuwste popsensatie of singer-songwriter? Onze Yannick biedt een leuke en bovenal gezellige leermethode voor de gitaar welke geheel op eigen tempo gevolgd kan worden! Wij bieden een gezellige en sfeervolle leeromgeving waar er1 op 1 lesgegeven word.

Yannick geeft al meerdere jaren enthousiast les aan aspirant gitaristen en met zijn ervaring uit de muziekwereld, het volgen van de muzikantenopleiding in Groningen en de vooropleiding van het Conservatorium is hij zeker geen leek in de branche.

De gitaarlessen kunnen gevolgd worden op donderdag- en vrijdagavonden vinden plaats in onze winkel. Het leuke hiervan is dat we jou als gitarist de mogelijkheid geven om ook eens een ander instrument er bij te pakken en deze te proberen zodat je een goed inzicht krijgt in de wereld van het gitaar spelen.  De tarieven hiervan zijn €20,- per half uur en de kennismakingsles is altijd gratis! Tevens is er de mogelijkheid tot een 5 rittenkaart waarmee je extra korting krijgt op de lessen.

De minimum leeftijd om te beginnen is 12 jaar. 

Een leuke bijkomstigheid, volg jij les bij Yannick? Dan ontvang je altijd leuke kortingen op alle aankopen in onze winkel!

Benieuwd hoe de lessen van Yannick zijn? Neem contact met ons op!