Instrument huren bij Sound City Music

Het spelen op een goed, kwalitatief instrument is en blijft een ervaring die niet altijd door budgetvriendelijke instrumenten geëvenaard wordt. De klank is rijk en levendig en het speelgemak vaak vele, vele malen beter. Ieder instrument heeft zijn eigen karakter, waardoor de keuze voor het juiste instrument altijd erg persoonlijk is.

Mocht je een vraag hebben over het huren van een instrument kan je altijd even contact met ons opnemen.

Contactpagina

Mogelijkheden en tarieven

Termijn Termijnbedrag Borg Wat krijg ik?
Per maand €25 / maand 150 Instrument tot €999
Per 6 maanden €20 / maand 150 Instrument tot €999
Per maand €45 / maand 175 instrument tussen €999 en €1999
Per 6 maanden €40 / maand 175 instrument tussen €999 en €1999
Per maand €99 / maand 200 instrument vanaf €1999
Per 6 maanden €90 / maand 200 instrument vanaf €1999

Waarom huren?

Een kwalitatief goed instrument aanschaffen kan een investering voor het leven zijn en dat doe je natuurlijk niet zomaar. Sound City Music biedt daarom de mogelijkheid om deze te huren alvorens je tot koop overgaat, of simpelweg omdat je nog aan het onderzoeken bent wat goed bij je past. En mocht de liefde voor het instrument niet blijvend zijn, dan kan het instrument uiteraard weer ingeleverd worden, zo zit je nergens aan vast. Wilt je het instrument wel houden, dan kun je deze gewoon blijven huren, of natuurlijk aanschaffen met een leuke korting.

Bij Sound City Music kun je al een instrument huren vanaf € 20,- per maand.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om je specifieke wensen te bespreken. Graag ontvangen we je in onze winkel om de verschillende instrumenten uit te proberen en een huur instrument te vinden die bij je past.

Liever een volledige (starter)set samenstellen? Dit kan al vanaf €30,- per maand.

Met het aanbieden van een huur instrument maken wij het voor iedereen mogelijk om een goed en kwalitatief instrument te bespelen, zonder (grote) investering en zonder risico. Hiermee bespaar je jezelf de moeite en energie die goedkope en/of onjuiste instrumenten vaak met zich mee brengen. Niets is natuurlijk vervelender dan gitaarspelen op een gitaar die maar blijft kraken of na ieder akkoord opnieuw gestemd moet worden.  

Wij stimuleren daarom het verhuren van instrumenten om hiermee een goed begin te maken in de zoektocht naar een nieuw, passend instrument. Of om de stap naar het gebruik van een kwalitatief juist instrument te verkleinen.

Feestje of klein evenement?

Klein (huis)feestje of evenement? Voeg wat extra sfeer toe en huur bij ons gebruiksvriendelijke LED parren, lasers, rookmachine's en/of sfeerverlichting.

  • Led par op statief €50
  • Rookmachine 900W incl. volle tank €50
  • Multicolour RGB Laser €50
  • Wall Wash Led bars (set) €50
  • Disco Box (gevuld assortiment) €125

Bovenstaande is enkel een fractie van de mogelijkheden, neem snel contact met ons op of kom gezellig eens langs in de winkel!

Neem contact op