Hey muzikant!

Bij Sound City zijn wij echt gitaar 'minded' maar kunnen we vrijwel alles leveren. Zoek je een leuk keyboard of een piano om mee te beginnen? Of de kabels die je snel nog even nodig bent voor de repetitie? Misschien een reparatie/revisie van je oude versterker? Wij zijn er van overtuigd dat je bij ons altijd kunt slagen.

Loop bij ons binnen en je vind drie ambitieuze (jonge)mannen die allen uit de muziekwereld komen.

Samen een trots en hardwerkend team met een duidelijke visie. Wij proberen de juiste producten aan de juiste muziekliefhebber te koppelen en daarmee zorgen wij dat je altijd met een tevreden gevoel de deur uitloopt. 

We vinden het erg belangrijk om naar de wensen van onze klanten te luisteren, altijd een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden en deze te adviseren en te ondersteunen in de zoektocht naar een passend instrument. Of je nu een beginnend muzikant bent of een professional, voel je vooral welkom in onze winkel.

Aan het onderzoeken of muziek wellicht een geschikte hobby is voor jezelf, of je kind? Wij bieden de mogelijkheid om een instrument eerst te huren. Zo zit je niet vast aan een investering en krijg je de mogelijkheid om dit traject in te gaan met een kwalitatief en passend instrument.

Snel even bakje koffie doen?

Sound City Music @ your service!

  • Yannick Sloot

    Favoriete kleur? Gitaar!

  • Thomas Froentjes

    Favoriete.. GITAAR!

  • Jorren Lap

    Favoriete keukengerecht? Pasta alla baschitarra!

1 van 3